JENNIFER BRICKER. ABANDONADA PELS SEUS PARES PER NÉIXER SENSE CAMES

Videoblog

jennifer brickerJennifer Bricker va néixer sense cames i els seus pares biològics la van abandonar. Va ser llavors quan va ser adoptada per Sharon i Gerald Bricker, que es van decidir a tenir cura i tractar-la igual que a la resta dels seus fills. Li van dir que les úniques paraules que no estaven permeses era "no puc". Mireu el vídeo i descobrireu el que va passar...

Els nous pares de la nena la van acollir a la seva llar d'Illinois, on va ser educada tradicionalment amb la única premissa de no dir mai "no puc".

I així va ser, Jennifer des de molt petita es va proposar ser gimnasta, una cosa que per a una persona amb discapacitat es converteix en un repte de gran envergadura.

Poc temps després, els seus pares van decidir comprar un llit elàstic perquè la nena pogués entrenar cada dia i així aconseguir millorar les seves acrobàcies. Gràcies a això, va començar a competir en tornejos locals i estatals guanyant la majoria d'ells.

D'aquesta manera, va passar a ser una promesa de l'esport paralímpic i una competidora molt forta dins i fora de la seva categoria. Bàsquet, beisbol i altres esports no es van resistir a la carrera d'aquesta noia tant perseverant.

Quan Jennifer es va veure prou forta va decidir preguntar als seus pares sobre el seu passat. Per a la seva sorpresa, va descobrir que no només Domenique Moceanu havia estat el seu gran ídol de la infància en el món de la gimnàstica, sinó que també es tractava de la seva germana.

Aviat va iniciar tràmits per a conèixer-la en persona. Jennifer li va explicar tot el que des de petita havia aconseguit amb la seva discapacitat. "Té aquesta actitud de perseverar en la vida vencent cada obstacle", afirma Moceanu.

Actualment, Jennifer viu i treballa a Hollywood. És acròbata al Centre Lincoln de Nova York amb professionals i famosos cantants. Es tracta d'un veritable exemple de persona que ha aconseguit arribar a tot el que s'ha proposat.

[problemes per veure el vídeo? Fes clic aquí]

Ingrés mínim vital

23 Jun 2020 Guies pràctiques

Es tracta d’una prestació no contributiva fruit d'un dret subjectiu de les persones en situació de...

Coronavirus

20 Jun 2020 Guies pràctiques

El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de virus que produeix en les persones una malaltia infecciosa...

Llei de Dependència

11 Jun 2012 Guies pràctiques

La Llei 39/2006, de 14 de desembre de 2006, de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones...