Què és discapacitat.net?

Benvinguts a discapacitat.net

Quins serveis oferim?

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci.

users-solid.png folder-open.png tags.png
university-solid.png external link cubes-solid.png

Què és discapacitat.net?

Davant la necessitat de cercar informació al respecte, ens trobem sovint que hem de visitar i consultar diverses pàgines webs, amb el temps que hem d’invertir en aquesta tasca.

Amb el propòsit d’intentar unificar aquesta informació va néixer aquesta web.

images/slide/th/inferior/10_th.jpg

Família

Família
images/slide/th/inferior/11_th.jpg

Esport

Esport
images/slide/th/inferior/12_th.jpg

Transport

Transport
images/slide/th/inferior/1_th.jpg

Ajudes tècniques

Ajudes tècniques
images/slide/th/inferior/2_th.jpg

Informàtica

Informàtica
images/slide/th/inferior/9_th.jpg

Integració laboral

Integració laboral

Aquesta pàgina web és una iniciativa particular, fruit de la experiència personal i laboral en l’àmbit de la discapacitat, amb l’objectiu de fer arribar informació sobre aquest món a persones que hi estiguin interessades: persones amb discapacitat, famílies, professionals, estudiants, organitzacions i tot aquell que vulgui accedir-hi.

Davant la necessitat de cercar informació al respecte, ens trobem sovint que hem de visitar i consultar diverses pàgines webs, amb el temps que hem d’invertir en aquesta tasca. També, el trobar aquesta informació tant disgregada fa que ens cansem aviat i no indaguem suficientment desistint de continuar cercant.

Amb el propòsit d’intentar unificar aquesta informació, i a la vegada servir de punt d’accés per accedir a les pàgines a on poder ampliar més informació, va néixer aquesta web.

 Quins continguts i serveis ofereix?

Compren dues línies d’actuació principals:

D’una banda oferir informació temàtica dels diferents aspectes de la nostra vida diària, del que ens podem trobar en el nostre dia a dia, en els nostres fets vitals, quan patim una discapacitat, mitjançant un espai d’informació relativa a cadascun d’aquests aspectes (família, educació, treball,..), tràmits i gestions necessaris per accedir als diferents serveis als que es pot accedir, i ajuts i prestacions relacionades.

Per altra banda ofereix altres serveis d’informació genèrica sobre el camp de la discapacitat, així com espais de participació, per a que aquesta web no només sigui un punt d''on extreure informació sinó també per compartir coneixements, experiències,.. i tot el que serveixi per enriquir-nos mútuament. Aquí trobarem continguts com:

Agenda

Anunci de properes convocatòries en l’àmbit de la discapacitat: aniversaris, trobades, cursos, fires, congressos, jornades, etc.

Actualitat

Noticies destacades en matèria de discapacitat i societat.

Videoblog

Aparicions en mitjans de comunicació i xarxes socials de notícies destacades en matèria de discapacitat i societat.

Fòrum

Per a treballar en xarxa i compartir coneixements i experiències. Inclou el tauler d''anuncis.

Tauler d''anuncis

Aquest tauler neix amb la voluntat de facilitar informació entre persones amb discapacitat, difondre la donació, l'intercanvi, la venda, compra o lloguer d'habitatges, vehicles i ajudes tècniques de 2ª mà. També difon ofertes i demandes laborals.

Ho fa de manera completament desinteressada i gratuïta i en els termes que estableixen les persones que volen difondre els productes o llocs de treball. L'actualització dels anuncis es realitza cada 30 dies i es mantindran en el Tauler durant 2 mesos.

Aquesta web en cap moment intervé ni intervindrà, ni té res a veure en les compres - vendes ni en els compromisos que puguin generar després d''aquesta difusió d'informació, ni es pot responsabilitzar de la veracitat de les dades consignades sobre els habitatges, vehicles i ajudes tècniques ofertes o els llocs de treball.

Tota la informació que ens faciliteu, inclosa la seva adreça de correu electrònic i el telèfon, es farà pública al nostre web.

Discapacitat.net no es fa responsable de l'ús que puguin fer terceres persones amb aquesta informació.

Borsa de treball

discapacitat.net exclou tota responsabilitat que pugui derivar-se de la publicació d'ofertes laborals. Aquestes ofertes laborals es recullen des d'altres serveis webs o d'aportacions directes dels propis interessats, pel que són aquests els responsables de la veracitat d'aquestes ofertes.

Recursos

Llistat d'administracions, entitats i/o centres especialitzats agrupats en diverses categories.

Legislació

Per accedir a la normativa legislativa existent i en vigor sobre els aspectes del dia a dia, agrupat en àmbits temàtics.

A la vegada permet accedir als principals diaris i butlletins oficials de les diferents administracions públiques, tant europees, com estatals, autonòmiques i provincials.

En tercer lloc podem accedir al conjunt de convocatòries vigents en l’àmbit de la discapacitat: convocatòries d’administracions públiques, obres socials, organitzacions privades, etc.

Webs d’interès

Conjunt de pàgines webs a on conèixer altres recursos, entitats, administracions, projectes, etc., a on ampliar informació especialitzada.

Glossari

Recull de patologies i malalties diverses que comporten diferents tipus de discapacitat, per a poder conèixer una mica més d'elles.

Ingrés mínim vital

23 Jun 2020 Guies pràctiques

Es tracta d’una prestació no contributiva fruit d'un dret subjectiu de les persones en situació de...

Coronavirus

20 Jun 2020 Guies pràctiques

El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de virus que produeix en les persones una malaltia infecciosa...

Llei de Dependència

11 Jun 2012 Guies pràctiques

La Llei 39/2006, de 14 de desembre de 2006, de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones...